مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (337.68 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1علی اصغر بهاری؛ 2علی حاتمی؛ 3محمد مهدی طباطبایی؛ 3پویا زمانی؛ 3داریوش علیپور؛ 3حسن علی عربی؛ 4زهرا بختیاری؛ 5فرید رشیدی؛ 5موسی قلی زاده
1عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی
2دانشجوی دوره دکتری علوم دامی
3عضو هیئت علمی گروه علوم دامی
4کارشناس ارشد آموزشکده دامپزشکی
5دانش آموخته کارشناسی علوم آزمایشگاهی، دانشگاه بوعلی سینا - همدان
چکیده
کلیدواژه ها