نویسنده = حسن علی عربی
تعداد مقالات: 70

1 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻟﯿﭙﯿﺪی ﺧﻮن ﺑﺮهﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
رضا علیمحمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری؛ سیمین یونس نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.06 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه
مصطفی خدابنده لو؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.44 K)

3 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو؛ حسن علی عربی؛ مصطفی ملکی؛ داریوش علیپور؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.33 K)

4 اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺎخ وﺑﺮگ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری؛ جواد رشیدی؛ شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.56 K)

5 اثر اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪ ﺧﺸﮏ ﺷﺪه وﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ ﺧﻮراک در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻣﻬﺮﺑﺎن
محمود قدبیگی؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری؛ جواد رشیدی؛ شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.45 K)

6 اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﻘﺪار ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺗﯿﺮوﺋﯿﺪی در ﺑﺮهﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
رضا علیمحمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری؛ سیمین یونس نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.15 K)

7 متابولیسم مس و تغییرات غلظت اوره پلاسما تحت تأثیر مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
زهرا زمانی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.88 K)

8 اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.83 K)

9 اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار
مهدیه اصلانی فریسار؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.8 K)

10 اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ مرتضی افتخاری؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.97 K)

11 بررسی اثر رشد جبرانی بر خصوصیات لاشه در بره های نر در حال رشد کردی
رضا صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ فاطمه بانکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.92 K)

12 اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ عابد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.69 K)

13 بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی؛ رضا میرایی آشتیانی؛ مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.88 K)

14 اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار
علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ علی حسینی سیر؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K)

15 اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ داریوش علیپور؛ احمد احمدی؛ زهرا زمانی؛ نسترن ایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.5 K)

16 اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ احمد احمدی؛ رضا ناصری؛ محسن بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.91 K)

17 تاثیر ویتامین "ای" و روغن سویا بر سلامت غده پستان گاوهای شیرده
محسن بیات؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ شهاب بیشه سری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.14 K)

18 اثر ویتامین "ای" در جیره های حاوی روغن سویا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
حسن علی عربی؛ محسن بیات؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.94 K)

19 تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
سلمان افشار؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ علی حسینی سیر؛ زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.03 K)

20 مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی
زهرا زمانی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ محمدصادق محبیان؛ علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.42 K)

21 تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K)

22 تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان
خلیل زابلی؛ حمیدرضا آریا؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ علی حاتمی؛ علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.77 K)

23 تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ شاهین واعظی؛ فرخ کفیل زاده؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)

24 اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ حمیدرضا آریا؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.24 K)

25 اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ حمیدرضا آریا؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر؛ مهناز شادروح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.44 K)