تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (391.18 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1بابک یزدی؛ 2محمدمهدی طباطبایی؛ 3حسن علی عربی؛ 4شاهین واعظی؛ 5فرخ کفیل زاده؛ 2خلیل زابلی؛ 6زهرا زمانی
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ساوه
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سـینا
3عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سـینا،
4استادیار دانشگاه آزاد ساوه
5دانشیار بخش علوم دامی دانشگاه رازی
6دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
کلیدواژه ها