نویسنده = بابک یزدی
تعداد مقالات: 3

1 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه
بابک یزدی؛ احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ سعید کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

2 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی
بابک یزدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K)

3 تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ شاهین واعظی؛ فرخ کفیل زاده؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)