نویسنده = بابک یزدی | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه | |
بابک یزدی؛ احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ سعید کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی | |
بابک یزدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K) | ||
3 | تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم | |
بابک یزدی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ شاهین واعظی؛ فرخ کفیل زاده؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K) |