کلیدواژه ها = گلدهی
تعداد مقالات: 3

1 بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی
محمد ساغری؛ خدیجه کرمی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.47 K)

2 تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ شاهین واعظی؛ فرخ کفیل زاده؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)

3 تعیین ترکیب شیمیایی گیاه مرتعی مستار در مراحل مختلف رشد
ملیحه ابراهیم زاده؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ شعله قلاسی مود
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.06 K)