تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (366.05 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1محمدصادق محبیان؛ 2محمدمهدی طباطبایی؛ 2حسن علی عربی؛ 2پویا زمانی؛ 2خلیل زابلی؛ 3زهرا زمانی؛ 4نرگس آشوری
1دانشجوی کاشناسی ارشد دانشگاه آزاد ساوه
2اعضای هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا
3دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
4کارشناس گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده
کلیدواژه ها