کلیدواژه ها = کاه
تعداد مقالات: 16

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺮآوری ﮐﺎه ﺑﺎ ﭘﺮﮐﺴﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ و ﻣﻨﺒﻊ ﻧﯿﺘﺮوژﻧﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و آب، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و ادرار ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻓﯿﺴﺘﻮله
ابراهیم قاسمی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی میرزائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.43 K)

2 ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ محمر رضا امامی؛ علی کیهانی؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.57 K)

3 بررﺳﯽ اﻣﮑﺎن ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﻘﺎﯾﺎی ﮐﺪوآﺟﯿﻠﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺨﻠﻮﻃﯽ از ﮐﺎه، ﺳﺒﻮس و اوره
ا. واحدی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.78 K)

4 اثر سطوح مختلف کاه کلزای غنی شده با اوره بر عملکرد پرواری بره های مغانی
پرویز آزمون؛ حمید امانلو؛ محمود صحرایی؛ محمد امیری اندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.84 K)

5 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی حسینی سیر؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

6 استفاده از کاه عمل آوری شده با قارچ صدفی پلوروتوس فلوریدا در جیره میشهای آبستن سنگین نژاد کرمانی
محمد مهدی شریفی حسینی؛ محمد علی ارجمندی؛ محمدرضا ثابت پی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

7 تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج
سید سعید موسوی؛ حسن فضائلی؛ حمید امانلو؛ محمد تقی مسلمیون؛ کاوه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

8 تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K)

9 بررسی اثرپرتوتابی بیم الکترونی برارزش غذایی و تجزیه پذیری کاه ارزن با روش کیسه های نایلونی
قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسین سبزه کار؛ نصرالله بادپروا؛ علی اکبر رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.89 K)

10 بررسی اثر تغذیه کاه گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس ارینجی بر فراسنجه های خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری
علی میرزائی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ اسماعیل رضوی؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.36 K)

11 بررسی تجزیه پذیری کاه سویا و کانولای عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا به روش کیسه های نایلونی در گوسفند
محمد ناصحی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ امیررضا صفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.46 K)

12 اثر عمل آوری بیولوژیکی با قارچ صدفی پلوروتوس بر تجزیه پذیری کاه گندم و برنج در گوسفند دالاق
محمد ناصحی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ امیررضا صفائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.78 K)

13 اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز ارزیابی اقتصادی آزمایش در جیره تلیسه های هلشتاین آمونیاک بر عملکرد و _
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

14 مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمورنژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)

15 اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر تخمیر و هشم پذیری کاه گندم در شرایط آزمایشگاهی
محمدجواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.28 K)

16 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)