ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (285.57 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
2داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، داﻧﺸﮑﺪه داﻣﭙﺰشکی
چکیده
کلیدواژه ها