کلیدواژه ها = برنج
تعداد مقالات: 15

1 ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ محمر رضا امامی؛ علی کیهانی؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.57 K)

2 مقاﯾﺴﻪ درﺻﺪ اﺑﻘﺎء ازت در ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی زراﻋﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ( ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ ) ( و ﻟﮕﻮﻣﯿﻨﻪ( ﻣﺎش و ﮐﻠﺰا ) در اﺛﺮ ﻏﻨﯽ ﺳﺎزی ﺑﺎ اوره
مجید حجازی فر؛ محمدرضا اصغری؛ غللامحسین ایرجیان؛ محمدمهدی کثیریان؛ بهروز قلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.35 K)

3 اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی.
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالار معینی؛ محمدعلی ارجمندی
مشاهده مقاله

4 تاثیر فعالیت شالیکاری در میزان فلزات سنگین آب مزارع کشت تلفیقی برنج و ماهی
هادی بابائی؛ حجت خداپرست؛ علی عابدینی؛ مهدی مومن نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.89 K)

5 بررسی میزان آلودگی خانواده ویبریوناسه در ماهی آمور و کپور در مزرعه پرورش توام برنج و ماهی در استان گیلان
سپیده خطیب حقیقی؛ منیره فئید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.65 K)

6 تاثیر اکولوژیکی فعالیت آبزی پروری در کشت تلفیقی برنج و ماهی براکوسیستم های آبی
حجت خداپرست؛ هادی بابائی؛ محمود وطن دوست؛ مهدی مومن نیا؛ علی عابدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.37 K)

7 بررسی اقتصادی وقابلیت جایگزینی سبوس داخلی برنج به عنوان بخشی از ذرت در جیره جوجه های گوشتی
مصطفی کلاکی جویباری؛ مهرداد ایرانی؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K)

8 تاثیر افسنطین (wormwid) خشک (Artemisia sp) جایگزین شده به جای گاه برنج بر دریافت، قابلیت هضم، تعادل نیتروژن و ویژگی های تخمیر شکبمه ای در گوسفند
حمیدرضا کاظمینی؛ فرشاد زمانی؛ علی اکبر خراط طاهر دل؛ بهنام عباسیان؛ محمد درخشش؛ پویا پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.54 K)

9 تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد
طاهره سلطان تویه؛ منصور رضایی؛ اسداله تیموری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (796.75 K)

10 تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر رطوبت و pH فضولات جوجه های گوشتی
طاهره سلطان تویه؛ منصور رضایی؛ اسداله تیموری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (804.24 K)

11 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K)

12 بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.93 K)

13 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)

14 تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد مرغ تخمگذار
احمد محبی فر؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)

15 استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالارمعینی؛ محمدعلی ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.84 K)