نویسنده = ابراهیم قاسمی
تعداد مقالات: 23

1 بررﺳﯽ اﺛﺮﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ ﺑﺮ رﻓﺘﺎر اﻧﺘﺨﺎﺑﮕﺮی و ﺟﻮﯾﺪن ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اواﺳﻂ شیردهی
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ محسن رحیمی؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.5 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ، اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﺷﮑﻤﺒﻪ، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﺳﻂ ﺷﯿﺮدهی
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ بهاره دولت خواه؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.13 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺮآوری ﮐﺎه ﺑﺎ ﭘﺮﮐﺴﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ و ﻣﻨﺒﻊ ﻧﯿﺘﺮوژﻧﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و آب، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و ادرار ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻓﯿﺴﺘﻮله
ابراهیم قاسمی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی میرزائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.43 K)

4 ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ محمر رضا امامی؛ علی کیهانی؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.57 K)

5 ﻓﺮآوری درpH ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪی و ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺸﮏ و ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه جو
ابراهیم قاسمی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ محمدرضا امامی؛ علی کیهانی؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله

6 اثرات روش نوین شیردهی کاهش تدریجی بر عملکرد، رشد اسکلتی و سلامتی گوساله های هلشتاین
حسین امیدی میرزایی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ ابراهیم قاسمی؛ مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.19 K)

7 اثر علوفه یونجه در جیره آغازین بر عملکرد و رشد اسکلتی گوساله های شیرخوار تغذیه شده با الگوی شیر کاهش تدریجی
حسین امیدی میرزائی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ ابراهیم قاسمی؛ مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.03 K)

8 اثر پرتوتابی الکترون کنجاله های سویا و کلزا بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین
مجید جعفری فروشانی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ پروین شورنگ؛ مهدی دهقان؛ ابراهیم قاسمی؛ امین اکبریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.93 K)

9 اثر الگوی تغذیه شیر و علوفه یونجه در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله های تحت شرایط تنش سرمایی
دانیال دانشور؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ سعید انصاری؛ امیرحسین مهدوی؛ مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.09 K)

10 تأثیر روش ارائه شیر و مقدار پروتئین خام خوراک آغازین بر سلامت و شمارش سلول های خونی گوساله های هلشتاین تحت شرایط تنش سرمایی
دانیال دانشور؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ سعید انصاری؛ امیرحسین مهدوی؛ محمد عرب سرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.28 K)

11 تأثیر فرآوری و جایگزینی کاه برنج یا گندم به جای منابع علوفه ای جیره بر قابلیت هضم و مصرف خوراک و رفتار جوش گاوهای شیرده هلشتاین
حسین امیدی؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ دانیال دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.25 K)

12 تاثیر فرآوری و جایگزینی کاه برنج یا گندم بجای منابع علوفه ای جیره بر فراسنجه های پلاسمای خون و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
ابراهیم قاسمی؛ دانیال دانشور؛ محمود خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ حسین امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.94 K)

13 اثر نسبت های مختلف سیلاژ ذرت و یونجه خشک بر بازده تولیدی گاوهای شیری هلشتاین
محمد عرب سرخی تلک آبادی؛ محمد خوروش؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ابراهیم قاسمی؛ حمید محمدزاده؛ دانیال دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.05 K)

14 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
امین اکبریان؛ مجید جعفری؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ پروین شورنگ؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.69 K)

15 پاسخ های تولید گاوهای شیرده هلشتاین به دانه سویای فرآیند شده با روش های فیزیکی
امین اکبریان؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ پروین شورنگ؛ ابراهیم قاسمی؛ مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.35 K)

16 اثرات جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ جو براساس الیاف شوینده خنثی هضم نشده برمصرف خوراک و تولید شیر گاوهای شیری هلشتاین
علی پیاده؛ ابراهیم قاسمی؛ مسعود علیخانی؛ محمد خوروش؛ علی کهیانی؛ مهدی اسدی جهان آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.63 K)

17 مقایسه تأثیر افزودن گیاهان دارویی با موننسین در خوراک آغازین بر الگوی تخمیر شکمبه و فراسنجه های خونی گوساله های هلشتاین
مجید اکبریان تفاقی؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.85 K)

18 استفاده از سیلاژ ذرت و علف خشک یونجه در جیره هایی بر پایه دانه ذرت و دانه جو درتغذیه گاوهای شیری
مرتضی نعمتی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ ابراهیم قاسمی؛ مهدی میرزایی؛ فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.32 K)

19 افزایش سطح تفاله چغندر قند در جیرهایی با منبع غله متفاوت
مرتضی نعمتی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ ابراهیم قاسمی؛ مهدی میرزایی؛ فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.9 K)

20 بررسی اثر افزودن گیاهان دارویی در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
مجید اکبریان تفاقی؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ حسین مکتبی؛ ابوالفضل ابن علی؛ علی نرگس خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.43 K)

21 اثر نسبت های مختلف سیلاژ ذرت و یونجه خشک بر فراسنجه های تولیدمثلی در گاوهای شیری هلشتاین
محمد عرب سرخی تلک آبادی؛ ابوالفضل سلطانی؛ محمد خوروش؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ابراهیم قاسمی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.54 K)

22 بررسی اثر تغذیه اندازه ذرات علوفه یونجه در جیره های اسیدوژنیک بر رفتار انتخابگری و جویدن گاوهای هلشتاین اواسط شیردهی
علی کهیانی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ محسن رحیمی؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.21 K)

23 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی
علی کهیانی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ بهاره دولت خواه؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.51 K)