بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (78.51 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه صنعتی اصفهان
3مربی گروه مهندسی کشاورزی دانشگاه پیام نور اصفهان
4دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها