صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
هضم
تعداد مقالات:
16
1
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻻرو ﻣﺎﻫﯿﺎن درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﭘﺮوﻓﯿﻞ آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﮔﻮارشی
میلاد اکبری؛ سعید مودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (590.04 K)
2
تعیین چند شکلی ژن استروئیل کوآنزیم آ دی استراز 1 در گاوهای نژاد سیمنتال
ربیع رهبر؛ مصطفی رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.71 K)
3
اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی
دانیال فرهادی؛ احمد کریمی؛ امیرعلی صادقی؛ جلال رستم زاده؛ مایکل بدفورد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (488.22 K)
4
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی؛ شکوفه غضنفری؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.33 K)
5
بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی؛ شکوفه غضنفری؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.64 K)
6
تأثیر فرآوری و جایگزینی کاه برنج یا گندم به جای منابع علوفه ای جیره بر قابلیت هضم و مصرف خوراک و رفتار جوش گاوهای شیرده هلشتاین
حسین امیدی؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ دانیال دانشور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.25 K)
7
مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی بومادران ( Achillea millefolium ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.39 K)
8
بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (317.71 K)
9
تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.67 K)
10
اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.08 K)
11
بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی
علی کهیانی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ بهاره دولت خواه؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.51 K)
12
بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا شیبک؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.79 K)
13
تاثیر تخم شنبلیله بر قابلیت هضم آزمایشگاهی یونجه
و ناصری؛ ف هژبری؛ ف کفیل زاده؛ ع کرمپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.29 K)
14
تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.7 K)
15
بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.86 K)
16
تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.79 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه