کلیدواژه ها = هضم
تعداد مقالات: 16

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻻرو ﻣﺎﻫﯿﺎن درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﭘﺮوﻓﯿﻞ آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﮔﻮارشی
میلاد اکبری؛ سعید مودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (590.04 K)

2 تعیین چند شکلی ژن استروئیل کوآنزیم آ دی استراز 1 در گاوهای نژاد سیمنتال
ربیع رهبر؛ مصطفی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.71 K)

3 اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی
دانیال فرهادی؛ احمد کریمی؛ امیرعلی صادقی؛ جلال رستم زاده؛ مایکل بدفورد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (488.22 K)

4 بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی؛ شکوفه غضنفری؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.33 K)

5 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی؛ شکوفه غضنفری؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.64 K)

6 تأثیر فرآوری و جایگزینی کاه برنج یا گندم به جای منابع علوفه ای جیره بر قابلیت هضم و مصرف خوراک و رفتار جوش گاوهای شیرده هلشتاین
حسین امیدی؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ دانیال دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.25 K)

7 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی بومادران ( Achillea millefolium ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.39 K)

8 بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K)

9 تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.67 K)

10 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

11 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی
علی کهیانی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ بهاره دولت خواه؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.51 K)

12 بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا شیبک؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K)

13 تاثیر تخم شنبلیله بر قابلیت هضم آزمایشگاهی یونجه
و ناصری؛ ف هژبری؛ ف کفیل زاده؛ ع کرمپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K)

14 تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K)

15 بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)

16 تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K)