ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺮآوری ﮐﺎه ﺑﺎ ﭘﺮﮐﺴﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ و ﻣﻨﺒﻊ ﻧﯿﺘﺮوژﻧﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و آب، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و ادرار ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻓﯿﺴﺘﻮله
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (343.43 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
چکیده
کلیدواژه ها