نویسنده = نرگس آشوری | ||
تعداد مقالات: 13 | ||
1 | اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ | |
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K) | ||
2 | ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی | |
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K) | ||
3 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم | |
سید علی حسینی سیر؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
4 | اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
5 | مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ محمد ربانی؛ فریدون افلاکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری؛ لاله دشتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
6 | گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره | |
خلیل زابلی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی حسینی سیر؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
7 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
8 | اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار | |
علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ علی حسینی سیر؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K) | ||
9 | اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی | |
سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ طاهره رنجبری؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K) | ||
10 | تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی | |
محمدصادق محبیان؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K) | ||
11 | اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان | |
محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ علی اکبر سبزی پرور؛ نعمت اله کیانی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K) | ||
12 | اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان | |
حمیدرضا آریا؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ خلیل زابلی؛ علی حاتمی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K) | ||
13 | اثر دو منبع انرژی مختلف تفاله چغندرقند و دانه جو برغلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه ،اوره پلاسما و اوره ادرار در گوسفند مهربان | |
مریم برائتی؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.87 K) |