مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.28 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
2استادیار دانشگاه بوعلی سینای همدان
3دانشیار دانشگاه بوعلی سینا
4مربی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5عضو هیئت علمی گروه شیمی تجزیه سازمان انرژی اتمی ایران
6دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه
7کارشناس آزمایشگاه دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها