مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.28 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1طاهره رنجی؛ 2علی اصغر ساکی؛ 3محمد مهدی طباطبایی؛ 4احمد احمدی؛ 5محمد ربانی؛ 5فریدون افلاکی؛ 2حسن علی عربی؛ 4خلیل زابلی؛ 6سارا میرزایی گودرزی؛ 1معصومه عباسی نژاد؛ 7نرگس آشوری؛ لاله دشتی
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
2استادیار دانشگاه بوعلی سینای همدان
3دانشیار دانشگاه بوعلی سینا
4مربی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5عضو هیئت علمی گروه شیمی تجزیه سازمان انرژی اتمی ایران
6دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه
7کارشناس آزمایشگاه دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها