کلیدواژه ها = اسیدهای آمینه
تعداد مقالات: 12

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.31 K)

2 مواد مغذی موثر در کاهش استرس و هیجان در اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.69 K)

3 تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

4 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ محمد ربانی؛ فریدون افلاکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری؛ لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

5 اثرات کاهش پروتئین جیره با نسبت های ثابت اسیدهای آمینه گوگرد دار و ترئونین به لیزین قابل هضم بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
ناصر موسوی؛ عبدالله قاسمی جیردهی؛ فرهاد فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.67 K)

6 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

7 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB)

8 تاثیر گرنید آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی و مدفوع اسیدهای آمینه در جیره های بر پایه جو با استفاده از مارکر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ محمد ربانی؛ فریدون افلاکی؛ طاهره رنجبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (920.8 K)

9 تاثیر تغییر نسبت متیونین به کل اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوائل شیرواری در جیره های بر پایه پودرماهی
روشنک جعفری جعفر پور؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.47 K)

10 بررسی کاهش سطوح اسیدهای آمینه قابل هضم در جیره های مکمل شده با فرمکتو بر عملکرد جوجه های گوشتی
وحید خاکسارزارع ها؛ ابولقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.95 K)

11 عملکرد اقتصادی جیره های فرموله شده با سطوح مختلف انرژی و اسیدآمینه در جوجه های گوشتی
علی طبیبی پور؛ پریسا رودی؛ محمد صدقی؛ بهجت پورسینا؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.88 K)

12 اثر سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری جیره بر شاخص تولید دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ حسین عرب عامری؛ جلال حقوقدان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.51 K)