تاثیر گرنید آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی و مدفوع اسیدهای آمینه در جیره های بر پایه جو با استفاده از مارکر در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (920.8 K)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1سارا میرزایی گودرزی؛ 2علی اصغر ساکی؛ 3شهاب قاضی؛ 3محمد مهدی معینی؛ 4محمد ربانی؛ 4فریدون افلاکی؛ 5طاهره رنجبری
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
3استادیاران گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
4عضو هیئت علمی گروه شیمی تجزیه سازمان انرژی اتمی ایران
5دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها