کلیدواژه ها = جو | ||
تعداد مقالات: 53 | ||
1 | پیشﺑﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری در ﺟﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎی عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک؛ مهران مهری؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.21 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺟﻮ ﺑﺎ ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
امیر محمد پیرزاده نائینی؛ علی اکبر خادم؛ محمد رضاییان؛ احمد افضل زاده | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | ﺗﻌﺒﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻮ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
پارمیس زاهدی مقدم؛ فرخ کفیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.43 K) | ||
4 | ﻓﺮآوری درpH ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪی و ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺸﮏ و ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه جو | |
ابراهیم قاسمی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ محمدرضا امامی؛ علی کیهانی؛ مهدی صائبی فر | ||
مشاهده مقاله | ||
5 | تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.31 K) | ||
6 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
سید محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی میرزایی؛ احمد ریاسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.74 K) | ||
7 | استفاده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻘﺎﯾﺎ و ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺎرﺟﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺟﻮ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی | |
غلامحسین ایراجیان؛ سعید رضا اصغری؛ محمد سالار؛ محمد مهدی کثیریان؛ علی رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.3 K) | ||
8 | اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻘﺎﯾﺎ و ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺎرﺟﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺟﻮ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی | |
غلامحسین ایراجیان؛ سعید رضا اصغری؛ محمد سالار؛ محمدمهدی کثیریان؛ علی رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.41 K) | ||
9 | ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ و داﻧﻪ ﺟﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن | |
فریبرز بدیعی مقدم؛ شهاب الدین مشرف؛ علی آخوندی؛ مهوش کوهی حبیبی؛ منصور صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.39 K) | ||
10 | بررﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ جو | |
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمد آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.5 K) | ||
11 | تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار | |
محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ حسین فصیحی؛ الهه جهانیان؛ مهدی صائبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
12 | تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موثر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب برعملکرد گاوهای شیرده پرتولید | |
رضا موتمنی؛ حمید امانلو؛ سمیه نظافتی؛ محمد محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB) | ||
13 | تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موصر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب اصلاح شده بر اندازه ذرات خوراک، فعالیت جویدن و قابلیت هضم الیاف در گاوهای شیرده پرتولید | |
رضا موتمنی؛ حمید امانلو؛ سمیه نظافتی؛ محمد محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB) | ||
14 | اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان | |
عباس افقهی زاده؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.89 K) | ||
15 | بررسی اثر اسانس آویشن برتولید گاز در گوسفند زل | |
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ احمد موسوی سید علی کیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) | ||
16 | بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله چغندر قند با جو بر عملکرد بره های نر پرواری زل | |
محمد هادی اقاجانی دلاور؛ فاطمه حسنی امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB) | ||
17 | تعیین فراسنجه های گوارش پذیری و پارتیشننک فاکتور ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از روش تولید گاز | |
عین اله عبدی قزلجه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
18 | تولید علوفه سبز جو به روش هیدروپونیک(در مناطق عشایر سیستان و بلوچستان) و لزوم فرهنگ سازی آن در شرایط دشوار خشکسالی | |
منصور سراوانی؛ مهران مهری؛ ناصر حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
19 | بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل | |
حسین کلارستاقی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
20 | بررسی عملکرد تولید علف سبز جو با روش آب کشت در اتاق فلزی | |
حسن فضائلی؛ حیدر علی گل محمدی؛ علی اکبر شعاعی؛ نصرت الله منتجبی؛ شهاب الدین مشرف | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.65 K) | ||
21 | اثر جایگزینی تفاله چغندر قند با دانه جو در گاوهای چاق در اواخر دوره شیردهی | |
احسان محجوبی؛ حمید امانلو؛ داود زحمتکش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.18 K) | ||
22 | اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی | |
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ انور آموزمهر؛ محمود خیرآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.66 K) | ||
23 | تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها | |
عادل مفتخر زاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.88 K) | ||
24 | در جیره بر پایه جو یا گندم بر عملکرد جوجه گوشتی Rovabio Excel بررسی تاثیر آنزیم | |
مجید افشار؛ هوشنگ لطف الهیان؛ مهرداد نفیسی؛ نامدار اسکندر شیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB) | ||
25 | اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل | |
حبیب اقدم شهریار؛ سعید هادیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) |