اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (391.66 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
3دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
4دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
کلیدواژه ها