کلیدواژه ها = مکمل آنزیمی
تعداد مقالات: 13

1 تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.92 MB)

2 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.47 K)

3 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.37 K)

4 اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ حسن نصیری مقدم؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.14 K)

5 اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ انور آموزمهر؛ محمود خیرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.66 K)

6 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

7 بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا با مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مقداد سیفی؛ صادق کریم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.45 K)

8 تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد کاظمی فر؛ محمد جواد آگاه؛ محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K)

9 نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.74 K)

10 تأثیر سطوح مختلف دو نوع تفاله زیتون با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
پیمان سایه بان؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیگی؛ احمد قربانی؛ ابراهیم رحیم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.61 K)

11 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد، وزن نسبی سنگدان، پانکراس، پیش معده، pH سنگدان و پیش معده جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشار منش؛ الهام امیرتمیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.32 K)

12 بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.62 K)

13 تعیین انرژی قابل سوخت و ساز و اسیدهای آمینه ذرت و گندم و بررسی اثر مکمل آنزیمی برمیزان انرژی قابل سوخت وساز آنها
هادی حسینی؛ وجیهه صفرزاده؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.39 K)