نویسنده = محمد مهدی طباطبایی | ||
تعداد مقالات: 50 | ||
1 | اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ | |
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K) | ||
2 | ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی | |
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K) | ||
3 | اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند | |
احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سلمان افشار؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ سید علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
4 | اثر سطح مواد مغذی در دوره های آغازین و پایانی پرورش بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش در جوجه گوشتی | |
سید علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.21 K) | ||
5 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم | |
سید علی حسینی سیر؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
6 | اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
7 | مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ محمد ربانی؛ فریدون افلاکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری؛ لاله دشتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
8 | گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره | |
خلیل زابلی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی حسینی سیر؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
9 | مقایسه عملکرد مرغ لگهورن با طیور تخمگذار بومی در استفاده از دانه گاودانه | |
علی اصغر ساکی؛ جواد پور رضا؛ محمد علی ادریس؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ سید علی حسینی؛ عابد رحمانی؛ مجتبی حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
10 | اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان) | |
محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ علی اکبر سبز پرور؛ محمد تقی اخضر؛ سید علی حسینی سیر؛ نمت ا... کیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
11 | اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان | |
محمد مهدی طباطبایی؛ شهرام نجفی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ محمد حسین رحمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
12 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
13 | مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی | |
معصومه عباسی نژاد؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن علی عربی؛ طاهره رنجبری؛ سارا میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
14 | ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان | |
منوچهر کاظمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ محمد تقی اخضر؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سید علی حسینی سیر؛ علی رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K) | ||
15 | مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند | |
سعید کاویان؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
16 | اثر تغذیه پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
علی اصغر ساکی؛ علی اکبر توتونچی؛ عابد رحمانی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ مجتبی حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.97 K) | ||
17 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
18 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ علی عربی؛ پویا زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB) | ||
19 | اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار | |
علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ علی حسینی سیر؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K) | ||
20 | اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی | |
سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ طاهره رنجبری؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K) | ||
21 | اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی | |
سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ لاله دشتی؛ معصومه عباسی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.95 K) | ||
22 | بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم | |
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
23 | اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ | |
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن علی عربی؛ امیر رضا صفائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) | ||
24 | اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان مهربان به روش اندازه گیری مشتقات پورین | |
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ زهرا مانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.31 K) | ||
25 | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه | |
بابک یزدی؛ احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ سعید کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) |