مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.13 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
معصومه عباسی نژاد؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن علی عربی؛ طاهره رنجبری؛ سارا میرزایی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی، استادیار دانشگاه بوعلی سینا، استادیار دانشگاه رازی، دانشیار و مربی دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
کلیدواژه ها