اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1007.95 K)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1سارا میرزایی گودرزی؛ 2علی اصغر ساکی؛ 3شهاب قاضی؛ 3محمد مهدی معینی؛ 4محمد مهدی طباطبایی؛ 4احمد احمدی؛ 4پویا زمانی؛ 4حسن علی عربی؛ 5لاله دشتی؛ 5معصومه عباسی نژاد
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
3استادیاران گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
4عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها