اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1007.95 K)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
3استادیاران گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
4عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها