اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (997.97 K)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1سارا میرزایی گودرزی؛ 2علی اصغر ساکی؛ 3شهاب قاضی؛ 3محمد مهدی معینی؛ 2محمد مهدی طباطبایی؛ 4طاهره رنجبری؛ 5نرگس آشوری
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
3استادیار گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
4دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5کارشناس آزمایشگاه دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها