اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.01 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ علی اکبر سبز پرور؛ محمد تقی اخضر؛ سید علی حسینی سیر؛ نمت ا... کیانی
اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، عضو هیئت علمی گروه آبیاری، کارشناس آموزشی و کارشناس ارشد گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
کلیدواژه ها