اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.09 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1بهروز نجف نژاد؛ 2محمد مهدی طباطبایی؛ 2احمد احمدی؛ 2پویا زمانی؛ 3اکبر تقی زاده؛ 2حسن علی عربی؛ 4امیر رضا صفائی
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه بوعلی سینا
2اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
3عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
4محقق مرکز تحقیقات علوم دامی کشور
چکیده
کلیدواژه ها