کلیدواژه ها = ماشک
تعداد مقالات: 7

1 بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف دانه ماشک خام و عمل آوری شده در جیره رشد جوجه های گوشتی
علی تبعیدیان؛ قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (221.76 K)

2 تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسید های آمینه (vicia sativa) در تغذیه طیور
کامران رضایزدی؛ جمال صیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

3 اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن علی عربی؛ امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

4 تعیین ارزش غذایی علوفه گونه های غالب ماشک مراتع استان کردستان
حمید نمکی؛ صالح صالحی؛ رحمن این عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

5 همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی؛ بهروز نجف نژاد؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.16 K)

6 گوارش پذیری مواد مغذی جیره های حاوی سطوح مختلف دانه ماشک
امیر ساسان محسنی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی حاتمی؛ سپیده افروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.04 K)

7 ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)