نویسنده = بهروز نجف نژاد
تعداد مقالات: 6

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ و ارزش ﻏﺬاﺋﯽ اﺳﭙﺮس
بهروز نجف نژاد؛ سید مهدی طباطبائی؛ علی رضائی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.34 K)

2 بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

3 اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن علی عربی؛ امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

4 همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی؛ بهروز نجف نژاد؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.16 K)

5 مقایسه اثر تغذیه منابع سلنیوم آلی و معدنی در جیره های محتوی سطوح بالای پنبه دانه بر پاسخ آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده
بهروز نجف نژاد؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری؛ اکبر تقی زاده؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.9 K)

6 مقایسه اثر تغذیه منابع نانو سلنیوم و سلنیت سدیم در جیره های حاوی درصد بالای پنبه دانه بر پاسخ آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده
بهروز نجف نژاد؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ اکبر تقی زاده؛ علی اصغر بهاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.41 K)