ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ و ارزش ﻏﺬاﺋﯽ اﺳﭙﺮس
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (214.34 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﯽ ﺳﯿﻨﺎ ﻫﻤﺪان
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺑﻮﻋﻠﯽ ﺳﯿﻨﺎ ﻫﻤﺪان
3ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺑﻮﻋﻠﯽ ﺳﯿﻨﺎ ﻫﻤﺪان
چکیده
کلیدواژه ها