کلیدواژه ها = برشته کردن
تعداد مقالات: 7

1 اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن علی عربی؛ امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

2 همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی؛ بهروز نجف نژاد؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.16 K)

3 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
امین اکبریان؛ مجید جعفری؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ پروین شورنگ؛ ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.69 K)

4 پاسخ های تولید گاوهای شیرده هلشتاین به دانه سویای فرآیند شده با روش های فیزیکی
امین اکبریان؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ پروین شورنگ؛ ابراهیم قاسمی؛ مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.35 K)

5 بررسی ترکیبات شیمیایی دانه کاملینای خام و فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان
آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.41 K)

6 اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
آرش آذرفر؛ مظاهر هاشمی؛ ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (560.64 K)

7 اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)