اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.04 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سلمان افشار؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ سید علی حسینی سیر
مربی، دانشیار، استادیار، دانش آموخته کارشناسی ارشد و کارشناس ارشد گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
کلیدواژه ها