کلیدواژه ها = فرآوری
تعداد مقالات: 24

1 اﺛﺮ روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط
لیلا قایدی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی؛ فاطمه حجتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.02 K)

2 تعیین ارزش غذایی ماده خشک برگ شاه توت خام و فرآوری شده با خاکستر چوب با استفاده از روش کیسه های نایلونی
میثم بیمقدار؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.29 K)

3 اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید علی اصغر خدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.86 K)

4 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

5 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سلمان افشار؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

6 تأثیر اندازه گله بر شاخص های فرآوری و کیفیت آسیاب کردن در جو و ذرت
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.08 K)

7 تأثیر هیدرولیز قلیایی بر برخی ویژگی های شیمیایی و فیزیکی پر
داود خداپرست؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (947.44 K)

8 بررسی تأثیر شکل فیزیکی خوراک و علوفه بر توسعه شکمبه ی گوساله های شیری هلشتاین
عطیه پازکی؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی؛ سجاد اکبری؛ حسین معینی؛ حامد بیرانوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.89 K)

9 بررسی تأثیر شکل فیزیکی خوراک و علوفه بر عملکرد گوساله های شیری هلشتاین
عطیه پازکی؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی؛ سجاد اکبری؛ حسین معینی؛ حامد بیرانوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.12 K)

10 بقایای ذرت دانه ای فرآوری شده با اوره و ملاس در تغذیه بره های نر پرواری ترکی قشقایی
عبدالحمید کریمی؛ حسین نورالهی؛ محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.06 K)

11 اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز
سعید فدایی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K)

12 تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز
سمیرا سروری؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.88 K)

13 تأثیر فرآیند حرارتی(تفت دادن) و واریته بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی
سمیرا سروری؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.24 K)

14 استفاده از گاودانه خام و برشته شده در جیره غذایی بره های شیرخوار و بررسی اثرات آن بر روی عملکرد بره ها
جابر جعفرزاده؛ علی حسین خانی؛ سامان ساعدی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (709.82 K)

15 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فررزاد میرزائی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.65 K)

16 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.83 K)

17 مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
علی اصغر بهاری؛ علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ زهرا بختیاری؛ فرید رشیدی؛ موسی قلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.68 K)

18 مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro.
رضا علی پور فیل آبادی؛ جواد پوررضا؛ فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.72 K)

19 بررسی تاثیر روش های مختلف فرآوری دانه جو بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در گوساله های شیری
علی جراح؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K)

20 بررسی تاثیر روش های مختلف فرآوری دانه جو بر عملکرد و مصرف خوراک در گوساله های شیری
علی جراح؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.32 K)

21 بررسی تجزیه پذیری کاه سویا و کانولای عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا به روش کیسه های نایلونی در گوسفند
محمد ناصحی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ امیررضا صفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.46 K)

22 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

23 تاثیر روش های فرآوری کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محدثه طوسی مجرد؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.96 K)

24 بررسی اثرات فرآوری (خیساندن) سطح کلسیم جیره و سید سیتریک بر تجزیه فیتات توسط فیتاز گیاهی در شرایط آزمایشگاهی
امیدعلی اسماعیلی پور؛ اکبر گران؛ صدرالله مولایی مقبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.04 K)