کلیدواژه ها = ازت آمونیاکی | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی و تاثیر آن بر فراسنجه های شکمبه ای در جیره پروار بره های نر زل | |
رضا کمالی؛ احمد قدرت نما؛ سید احمد میرهادی؛ مختار مهاجر؛ عبداله کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
2 | اثر سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری جیره بر روی قابلیت هضم و فرآورده های نهایی حاصل از تخمیر در شکمبه گاومیش | |
بهرام افشار حمیدی؛ هرمز منصوری؛ اسد ا... تیموری یانسری؛ محمد ابراهیم رازقی؛ نادر پرویشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.33 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه | |
شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ علی حاتمی؛ علی رزاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K) |