ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس )
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (265.16 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
3داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
کلیدواژه ها