نویسنده = محمدحسن فتحی نسری
تعداد مقالات: 21

1 ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺑﻘﺎﯾﺎی زﻋﻔﺮان ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ( ﭘﻠﻮروﺗﻮس اﺳﺘﺮاﺗﻮس )
وحید کاردان مقدم؛ محمدحسن فتحی نسری؛ عاطفه عابدینی؛ افسانه احراری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.16 K)

2 اﺛﺮ اﻓﺰودن اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه و ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه اوﻟﺌﻮﺑﯿﻮﺗﮏ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﺑﺎزده ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیری هلشتاین
احمد رضا داورمنش؛ محمدحسن فتحی نسری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروز آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.94 K)

3 اثر اﻓﺰودن اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه و ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه اوﻟﺌﻮﺑﯿﻮﺗﮏ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و اﻓﺰاﯾﺶ وزن ﮔﻮﺳﺎله های شیری هلشتاین
احمدرضا داورمنش؛ محمدحسن فتحی نسری؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروزآبادی؛ فاطمه اصغر زاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.68 K)

4 اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده؛ محمدحسن فتحی نسری؛ محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

5 اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

6 اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

7 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.53 K)

8 تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

9 تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دوگونه ی اشنان (Seidlizia rosmarinus) و سرخ گز (Tamarix ramosissima) مورد چرای شتر با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
زهرا میرخاندوزی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

10 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮد اﺳﭙﺮم ﻫﺎی داﺧﻠﯽ و ﺧﺎرﺟﯽ ﺑﺮای ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﮔﺎوداری ﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺸﻬﺪ
حسین روشن؛ همایون فرهنگ فر؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.11 K)

11 ﺑﺮآورد ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ ﮔﺸﺘﺎوری ﭘﯿﺮﺳﻮن ﺑﯿﻦ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﺎﺑﻊ وﯾﻠﻤﯿﻨﮏ و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﮔﺎوداری ﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی
راضیه ایزدخواه؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ حسین رشید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.44 K)

12 برآورد همبستگی بین دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.46 K)

13 برآورد معادلات تابعیت برای تخمین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار به دو روش درون کیسه ای و آزمایشگاهی
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.37 K)

14 تعیین ارزش غذایی کاه جو پرتوتابی شده با پرتو الکترون
نرگس طباطبایی فر؛ محمدحسن فتحی نسری؛ احمد ریاسی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.99 K)

15 اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر عملکرد بزغاله های مهابادی
علی امامی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.49 K)

16 اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر خصوصیات لاشه و هزینه تولید گوشت بزغاله های مهابادی
علی امامی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.99 K)

17 تاثیر مخلوطی از ترکیبات بافری بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برونتنی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ احسان غیاثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.75 K)

18 بررسی اثر چند مخلوط بافری بر ظرفیت بافری و شاخص ارزش بافری در شرایط آزمایشگاهی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ احسان غیاثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.41 K)

19 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ امید دیانی؛ لادن رشیدی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.61 K)

20 مقایسه آماری تداوم شیردهی نتایج گاوهای نر هلشتاین داخلی و خارجی
حامد عارفی نیا؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.82 K)

21 اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K)