تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (170.61 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1بترتیب دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه باهنر کرمان
3دانشجوی دکترای دانشگاه تربیت مدرس
4کارشناس اتحادیه دامداران آریان خراسان جنوبی
چکیده
کلیدواژه ها