صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
جلال مدرسی
تعداد مقالات:
9
1
تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
2
ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای مرغداری گوشتی استان خراسان جنوبی
علیرضا فضایلی راد؛ نظر افضلی؛ جواد حسینی واشان؛ جلال مدرسی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.38 K)
3
ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﻼس ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﺠﺎی ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ
جلال مدرسی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ علیرضا فضائلی؛ محمود اشرفی گل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (325.98 K)
4
برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (466.85 K)
5
تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (319.84 K)
6
تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.55 K)
7
تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (443.31 K)
8
تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ امید دیانی؛ لادن رشیدی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.61 K)
9
اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.77 K)