نویسنده = جلال مدرسی
تعداد مقالات: 9

1 تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

2 ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای مرغداری گوشتی استان خراسان جنوبی
علیرضا فضایلی راد؛ نظر افضلی؛ جواد حسینی واشان؛ جلال مدرسی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.38 K)

3 ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﻼس ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﺠﺎی ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ
جلال مدرسی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ علیرضا فضائلی؛ محمود اشرفی گل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.98 K)

4 برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.85 K)

5 تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.84 K)

6 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

7 تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K)

8 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ امید دیانی؛ لادن رشیدی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.61 K)

9 اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K)