نویسنده = لادن رشیدی
تعداد مقالات: 7

1 اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.86 K)

2 اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر عملکرد بزغاله های مهابادی
علی امامی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.49 K)

3 اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر خصوصیات لاشه و هزینه تولید گوشت بزغاله های مهابادی
علی امامی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.99 K)

4 تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.84 K)

5 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

6 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ امید دیانی؛ لادن رشیدی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.61 K)

7 اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K)