کلیدواژه ها = تفاله دانه انار
تعداد مقالات: 15

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر و ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سمیه بخشی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ سمیه رحمانی؛ صادق چراغی سرای؛ حمید بخش زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.65 K)

2 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K)

3 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.53 K)

4 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر تولید و ترکیب شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
سید جلال مدرسی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K)

5 تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

6 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ امیرمنصور وطن خواه؛ سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

7 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند
رضا فیضی؛ احمد قدرت نما؛ مجتبی زاهدی فر؛ محسن دانش مسگران؛ محسن رئیسیان زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

8 برآورد همبستگی بین دو روش تعیین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.46 K)

9 برآورد معادلات تابعیت برای تخمین قابلیت هضم شکمبه ای تفاله دانه انار به دو روش درون کیسه ای و آزمایشگاهی
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.37 K)

10 تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.84 K)

11 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

12 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ امید دیانی؛ لادن رشیدی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.61 K)

13 تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام تفاله انگور و تفاله دانه انار با استفاده از روش کیسه نایلونی (in situ)
سمیه بخشی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ سمیه رحمانی؛ صادق چراغی سرای؛ حمید بخشی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.48 K)

14 اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار و مولتی آنزیم بر تولید مرغ های تخم گذار
ع.ا ساکی؛ م رابط؛ س میرزایی؛ پ زمانی؛ ا.م وطن خواه؛ م عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.66 K)

15 تاثیر سطوح مختلف تفاله دانه اار بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی
محمد حسینی؛ محسن آملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.62 K)