ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر و ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (273.65 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1سمیه بخشی زاده؛ 2اکبر تقی زاده؛ 3سمیه رحمانی؛ 3صادق چراغی سرای؛ 4حمید بخش زاده؛ 2حسین جانمحمدی؛ 5صادق علیجانی
1داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
2داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
4داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺮدﺳﺘﺎن
5استادیار ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
چکیده
کلیدواژه ها