ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﺮ و ﭘﯿﺎز ﺗﺎزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (390.58 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ،
2اﺳﺘﺎدﯾﺎرﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣیه
چکیده
-
کلیدواژه ها