صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ
تعداد مقالات:
12
1
مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمدعلو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.46 K)
2
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﮑﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﺷﺘﺮﻣﺮغ
مهدی قادری؛ مجتبی ایاز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.46 K)
3
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘری بیوﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا همتی متین؛ سعید یخکشی؛ سمیه کامران آزاد؛ زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.52 K)
4
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﺮ و ﭘﯿﺎز ﺗﺎزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرهاد اکبرنزاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.58 K)
5
تعیین زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوا زاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.04 K)
6
ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (430.13 K)
7
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (959.43 K)
8
اﺛﺮات ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﻟﻨﻔﻮﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهر پور؛ آرمان رستم زاده؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
9
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
اکرم شبانی؛ بهروز دستار؛ مرتضی خمیری؛ بهاره شعبان پور؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (907.08 K)
10
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ (ب 1) ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
امید فانی مکی؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ حامد عارفی نیا؛ مرتضی حسینی سنجدک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
11
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺬر ﮔﯿﺎه ﻣﺎرﯾﺘﯿﻐﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
امید فانی مکی؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ عباس شیبک؛ مجتبی فروزان مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.19 MB)
12
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پژواک خاکی؛ ابوالقاسم سجادی؛ حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (883.77 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه