ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (883.77 K)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1ﺑﺨﺶ ﻣﯿﮑﺮب ﺷﻨﺎﺳﯽ، ﻣﺆﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﺳﺮم و واﮐﺴﻦ ﺳﺎزی رازی
2ﮔﺮوه ﭘﺮورش و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
چکیده
کلیدواژه ها