ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (358.34 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﮔﺮﮔﺎن
2داﻧﺸﯿﺎر داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﮔﺮﮔﺎن
3داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﮔﺮﮔﺎن، ﺑﺎﺷﮕﺎه ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﺟﻮان، ﮔﺮﮔﺎن، اﯾﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها