کلیدواژه ها = ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
تعداد مقالات: 5

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
بابک امین زاده؛ بهزاد کرمی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.34 K)

2 تاﺛﯿﺮ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺑﺎدام درﺧﺘﯽ (Prunus Amigdalus) ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ، اﺟﺰاء ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی داﺧﻠﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالار معینی؛ غلامرضا اسدی کرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.35 K)

3 آﻧﺎﻟﯿﺰ QTL ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ روی ﮐﺮوﻣﻮزوم 1 در ﯾﮏ ﺟﻤﻌﯿﺖ F2 ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
محبوبه ایرانمنش؛ علی اسماعیلی زاده؛ حسن مرادیان؛ سعید سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.62 K)

4 اﺛﺮ ﮔﺮوه ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
هادی چراتی؛ رقیه جباری؛ علی اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.1 K)

5 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ وزن ﺑﺪن در ﭼﻬﺎر ﺗﯿﭗ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
رقیه جباری؛ هادی چراتی؛ علی اسماعیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.29 K)