کلیدواژه ها = ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
بابک امین زاده؛ بهزاد کرمی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.34 K) | ||
2 | تاﺛﯿﺮ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺑﺎدام درﺧﺘﯽ (Prunus Amigdalus) ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ، اﺟﺰاء ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی داﺧﻠﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالار معینی؛ غلامرضا اسدی کرم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.35 K) | ||
3 | آﻧﺎﻟﯿﺰ QTL ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ روی ﮐﺮوﻣﻮزوم 1 در ﯾﮏ ﺟﻤﻌﯿﺖ F2 ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
محبوبه ایرانمنش؛ علی اسماعیلی زاده؛ حسن مرادیان؛ سعید سهرابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.62 K) | ||
4 | اﺛﺮ ﮔﺮوه ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
هادی چراتی؛ رقیه جباری؛ علی اسماعیلی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.1 K) | ||
5 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ وزن ﺑﺪن در ﭼﻬﺎر ﺗﯿﭗ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
رقیه جباری؛ هادی چراتی؛ علی اسماعیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.29 K) |