اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮔﯿﺎه آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮﺧﯽ اﻗﻼم ﺧﻮراﮐﯽ در آزﻣﺎﯾﺶ ﮔﺎز تست

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (309.3 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮﺑﯽ
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ کشور
3ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
4ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽکشور
چکیده
کلیدواژه ها