نویسنده = حسن فضایلی
تعداد مقالات: 12

1 بررﺳﯽ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی و ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺳﻪ روزه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
ایوب ویسی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضایلی؛ محمد علی نوروزیان؛ قاسم مقصودی نژاد؛ حسن بانه؛ محمد یازرلو؛ ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.27 K)

2 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮔﯿﺎه آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮﺧﯽ اﻗﻼم ﺧﻮراﮐﯽ در آزﻣﺎﯾﺶ ﮔﺎز تست
بهرام افشار حمیدی؛ حسن فضایلی؛ جهانگیر امینی؛ سراین رزاق زاده؛ ناصر تیمور زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.3 K)

3 ترویج استفاده بهینه از سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند در خوراک گوسفندان داشتی
محمد رئیسیان زاده؛ حمید خدیوی؛ علیرضا شکری؛ حسن فضایلی؛ محمد نوروزی؛ مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1011.95 K)

4 بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
حیدر علی گل محمدی؛ حسن فضایلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ شهاب الدین مشرف؛ مهوش کوهی حبیبی؛ منصور صالحی؛ نصرت ا منتجبی؛ علیرضا آذربایجانی؛ علی اکبر شعاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.62 K)

5 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ساقه و طوقه آفتابگردان به روش In vivo & In vitro در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ حسن فضایلی؛ صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

6 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ بلوط در مناطق جنگلی و نقش آن در تغذیه بز مرخز
رحمن ابن عباسی؛ حسن فضایلی؛ کامبیز کامکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

7 اثر جیره غذایی حاوی پوست پسته بر فعالیت آنزیم های سرمی آلانین آمینو ترانسفراز و آسپارتات آمینو ترانسفراز بره های پرواری
پیروز شاکری؛ حسن فضایلی؛ مهرداد شمس الدینی؛ نادر فروغ عامری؛ داوود درویشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

8 بررسی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی برگ و طوقه چغندرقند با دو روش مختلف برداشت
محمد رئیسیان زاده؛ محمد نوروزی؛ حسن فضایلی؛ محسن دانش مسگران؛ رضا رئیسیان زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.82 K)

9 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

10 اثر سطوح مختلف ملاس، گوگرد و اوره بر تخمیر مواد خشبی در شیرابه شکمبه گاومیش به روش آزمایشگاهی
محمدرضا مشایخی؛ حسن فضایلی؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.72 K)

11 بررسی اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملًا مخلوط شده بر pH مایع شکمبه، برخی متابولیت های خونی، تولید و ترکیب شیر گاو های شیری با تولید متوسط
سعید حسینی؛ علیرضا فروغی؛ حسن فضایلی؛ رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.28 K)

12 بررسی گوارش پذیری و مصرف اختیاری دانه جو زده سه روزه در تغذیه گوسفند
ایوب ویسی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضایلی؛ محمدعلی نوروزیان؛ قاسم مقصودی نژاد؛ حسن بانه؛ محمد یازرلو؛ ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.47 K)