بررسی اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملًا مخلوط شده بر pH مایع شکمبه، برخی متابولیت های خونی، تولید و ترکیب شیر گاو های شیری با تولید متوسط

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (337.28 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد تغذیه دام معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی
2استادیار موسسه آموزش عالی علمی کاربردی وزارت جهاد کشاورزی
3دانشیار پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
4استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها