ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (268.77 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی ساری
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی ساری
3داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت واﺣﺪ ﺗﻬﺮان.
4داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
5داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی ساری
چکیده
کلیدواژه ها