بررﺳﯽ درﺟﺎت ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻨﯽ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (263.47 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی ساری
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ و داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی ساری
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
4داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت واﺣﺪ ﺗﻬﺮان
5داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی ساری
چکیده
کلیدواژه ها